O traditie de excelenta

Gab&Mon Trans a fost infiintata in anul 2006, pornind activitatea de transport cu doar un singur camion TIR. Inca de la inceput, valorile implementate de noi au dus la cresterea numarului de clienti, acest lucru permitandu-ne achizitia unui alt camion TIR in anul urmator.

Gab&Mon Trans devine membrul fondator al ASOCIATIEI FORT BUZAU (Federatia Operatorilor Romani de Transport), asociatie formata din peste 30 de companii de transport, insumand un numar de peste 70 de camioane pentru transportul rutier international.

Gab&Mon Trans detine in acest moment un parc propriu de 10 camioane EURO 6 marca VOLVO cu sisteme moderne de navigatie (Dynafleet - Volvo Truck Corporation) ce actioneaza in timp real, semiremorci SCHMITZ CARGOBULL ce au Certificat Code XL , Multilock System si Octabin Systems. Membrii asociatiei efectueaza transporturi prin colaborarea cu GAB & MON TRANS SRL fiind si casa de expeditii pe rutele: Romania - Austria - Romania, Romania - Italia - Romania, Romania - Germania - Romania, etc. in toate tarile din U.E..


VALORI ALE COMPANIEI NOASTRE

Inca de la infiintare, compania noastra are valori stabilite foarte bine.

  Telul companiei GAB & MON TRANS SRL nu este doar acela de a fi cel mai mare expeditor de marfuri, ci si cel mai bun. De aceea, ne-am construit imaginea pe baza unei oferte care sa acopere nevoia oricarui client de a se simti in siguranta, atat pe sine, cat si bunurile sale avand asigurare CMR de marfa de 500.000 euro pentru fiecare camion. Scopul nostru declarat inca de la inceput a fost si este sa onoram orice cerere de transport de marfa in Europa astfel incat sa se desfasoare cele mai bune conditii si clientul sa fie multumit pe deplin.