Va oferim solutii de transport rutier incepand de la grupaj - coletarie pana la livrari in camioane complete pentru transport de marfuri generale.

GAB & MON TRANS SRL

TRANSPORT INTERN

Fie ca este vorba de marfuri de dimensiuni mici sau mari, noi impreuna cu partenerii nostri va putem pune la dispozitie camioane care corespund cerintelor impuse pentru ca marfa sa va fie transportata in siguranta. Datorita implicarii in ceea ce facem si a seriozitatii am castigat respectul a peste 1000 de clienti.


 

TRANSPORT INTERNATIONAL

Cu GAB & MON TRANS puteti efectua rapid un transport de marfa international in cele mai bune conditii indiferent de tara din care este preluata marfa sau tara in care este descarcata.Suntem gata sa primim cererea dumneavoastra in orice moment.Nu vom sta pe ganduri sa va gasim un transport rapid la un pret bun.GRUPAJ

Transportul de marfa in regim grupaj este de cele mai multe ori cel mai avantajos tip de transport. Daca marfa este asezata pe paleti standard (europaleti, englezesti sau industriali), timpul de incarcare scade simtitor dar si spatiul in camion va fi folosit in intregime, costurile fiind evident, altele.Depozitare marfa

Compania noastra va poate oferi solutii de depozitare marfa in hala acoperita de 1200 mp. Incarcarea si descarcarea se fac cu pod rulant sau motostivuitor, iar timpul de depozitare se stabileste alaturi de client, in functie de necesitatile acestuia. Pentru detalii, va rugam sa vizitati pagina noastra, Contact.

CE OFERIM

Ceea ce face deosebit de atragatoare oferta pentru clientii nostrii GAB&MON TRANS SRL se poate rezuma in cateva argumente:GAB & MON TRANS 

Putem efectua transport agabaritic intern & international cu o lungime maxima pana la 20.50 metri.

Diversitatea si flexibilitatea posibilitatilor de incarcare:

Va putem asigura o mare flexibilitate in raport cu modurile de incarcare/descarcare, putand incarca pe sus, din lateral si prin spate conform cerintelor.


Calitatea serviciilor

Calitatea serviciilor si, indeosebi, respectarea intocmai a clauzelor contractuale, ne fac sa fim cei mai buni de pe piata transporturilor de marfuri. .


Seriozitatea

Scopul nostru declarat inca de la inceput a fost si este sa onoram orice cerere de transport de marfa in Europa astfel incat sa se desfasoare cele mai bune conditii si clientul sa fie multumit pe deplin. .


Servicii de consultanta gratuite

Va putem oferi servicii de consultanta gratuite, care furnizeaza clientului cea mai buna varianta dintre cele mai bune